Gedichten, liederen, meditaties voor jong en oud van Ina van der Welle-Boersma

Even voorstellen

136-001

Mijn meisjesnaam is  Ina  Boersma.  Mijn wieg heeft in het hoge noorden gestaan, in het Groningse dorp Ulrum.  In het jaar 1948 zag ik het levenslicht.

Na de mulo ben ik gaan werken in de stad Groningen, op kantoor bij Rijkswaterstaat. Dit werk heb ik na twee jaar verwisseld voor een baan bij de Provinciale Griffie in Groningen afdeling paspoorten en rijbewijzen. Ik heb verder een studie sociale wetenschappen gedaan en counseling.

In 1972 ben ik met Peter van der Welle  getrouwd (Peter is na een ziekbed van 9 maanden op 12 september 2019 overleden).  Mijn werkgever  stond niet toe dat ik na mijn huwelijk voor halve dagen ging werken, dan moest ik maar ontslag nemen. Omdat Peter een drukke baan had  zat er voor mij niets anders op.

Wij kregen 5 kinderen ( en inmiddels 23 kleinkinderen en 1 achterkleinkind)) ik had dus genoeg te doen maar buiten het huishouden heb ik wel veel vrijwilligerswerk gedaan, zoals leesmoeder (2x per week), begeleiden van blinde mensen,  begeleiden van mensen met problemen, kerkenwerk zoals voorzitterschappen, werk voor de luisterpost enz.

In 1999 zijn wij verhuisd naar Ermelo (dit was inmiddels onze 5e woonplaats en de 7e verhuizing)

Nadat de kinderen allemaal uit huis waren ben ik gedichten gaan schrijven en heb ze op internet gezet. Inmiddels heb ik  4 bundels uitgegeven deze gedichten staan niet op de site., zie voor meer informatie op de site onder bundel) Ook  is er een cd uitgegeven waar 5 liedjes van mij op staan (zingen onder de regenboog). Verder zijn er verschillende gedichten op melodie gezet (o.a. mannenkoor en gemengd koor en voor bij het orgel of gitaar zingen) door verschillende componisten. Er zijn door Arke media kaarten uitgegeven met gedichtjes van mij er op (geboortekaart en verjaardagskaart). Mijn gedichten zijn eveneens in verschillende bundels en dagboekjes geplaatst.  Ik probeer regelmatig nieuwe gedichten op mijn site te zetten. Mocht u wensen hebben m.b.t. het gebruik van een gedicht die in een rubriek niet voorkomt dan kunt u contact met mij opnemen. Ik schrijf ook op verzoek gedichten. De kosten per op maat geschreven gedicht zijn 5 euro, dit bedrag komt ten goede aan een goed doel.

Ik hoop dat u met genoegen mijn gedichten leest en dat het een steuntje in de rug is bij moeilijke situaties in het leven.Mijn motivatie om gedichten te schrijven is mijn God en Vader te eren met de talenten die Hij mij gegeven heeft. Hem komt alle eer toe. Hij moet aanbeden en  geprezen worden niet alleen door mij maar door de hele wereld.

Als iemand bereid is mijn gedichten op melodie te zetten of liedteksten zoekt, neem dan contact met me op.

Mijn mailadres is wgvanderwelle@hotmail.com

Veel leesplezier,

Ina